معلم ها

معلم ها

محصولات آموزشی برای معلم ها، دانش جویان و دانش آموزان...

محل لوگو
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

کسب درآمد 10 میلیونی با جدیدترین روش ها


می خواهی یکبار برای همیشه کاری کنی که به آرزوهایت برسی؟

صد درصد تضمینی و تست شده

آیا می خواهی ؟ 

فقط در یک هفته درهای کسب ثروت به رویت باز شود؟ 

بدون نیاز به آموزش خاص یا کار سخت و پیچیده ای روزانه چند میلیون تومان کسب نمای؟

جواب تمام این سوالات در این محصول آموزشی فوق العاده شگفت انگیز و نایاب

رازهایی که هیچ ثروتمندی به ما نمی گوید.

 

برای خرید محصول کلیک کنید

فروش فیلتر بورسی استریکلی فقط 75 هزار تومان


آیا می خواهی ؟

قبل از همه سهم های مستعد رشد را شناسایی کنی؟

ضررهای خود را فقط در دو ماه جبران کنی؟

از بورس خاطرات خوب داشته باشی؟

در یک سال ثروت خود را دو برابر نمایی؟

به هیچ فیلتر دیگری نیاز نداشته باشی؟

هر سهمی را قبل از رشد شناسایی کنی؟

با کمترین آموزش در بورس فعالیت نمایی و سود کسب کنی؟

بدون آموزش های خاص و عضو بودن در کانال های VIP سود کسب کنی؟

پیشرفته ترین و کاملترین فیلتر با در نظر گرفتن تمام شرایط را داشته باشی؟

 

پس این محصول فوق العاده شگفت انگیز و نایاب را از دست ندهید.

فقط با 75 هزار تومان جلوی ضررهای خود را بگیر و میلیونی سود کن


هر کدام از فیلترهایی که تا آلان با آن آشنا شده اید در شرایط خاصی جواب می دهد و باید پارامترهای دیگری را در نظر بگیرید ولی فیلتر استریکلی طوری است که تمام شرایط را در نظر میگیرد و 11 شرط را بررسی می نماید.

 

بورس - فیلتر بورسی

فیلتر بورس استریکلی یک الگوی پیشرفته و پیچیده ای است که ما آن را به صورت فیلتر درآورده ایم و فقط کافی است شما آن را در بخش فیلتر نویسی سایت tsetmc.ir قرار دهید و سهم های عالی و مستعد رشد را شکار نمایید.


نگران نباشید در این فایل آموزشی با زبان ساده و خیلی مبتدی، تمام مراحل را توضیح داده ایم که یک بچه ی 12 ساله بدون کمک گرفتن از هیچ شخصی بتواند به کمک فیلتر استریکلی سهم های پر سود را شکار نماید. فقط شما به یک حساب در یکی از کارگزاری ها نیاز دارید با روش خرید و فروش سهم.

 

فیلتر طلایی و پول ساز


فیلتری که به راحتی می تواند سرنوشت شما را تغییر دهد حتی دیدگاه شما را به بورس تغییر دهد و بورس برای شما یک محیط جذاب و لذت بخشی شود و شرایط فعلی شما را از بورس فرار ندهد بلکه روش درست را انتخاب نمایید.

شما طبق آموزش ما از فیلتر استفاده کنید و هر وقت فیلتر سهمی را به شما نشان داد آن را بخرید و بعد سود بین 5 تا 15 درصد می توانید آن را بفروشید یا درصورت آشنایی با بورس حتی بیشتر صبر کنید.

بورس - نمودار قیمت

قبل از هر چیزی به نکات زیر توجه نمایید :


1- با این فیلتر دیگر نیازی به هیچ فیلتر دیگری نخواهید داشت چون 90 درصد سهم ها قبل از رشد وارد الگوی استریکلی می شوند.


2- طبق آموزش های ارائه شده این فیلتر به هزاران نوع فیلتر دیگر تبدیل می شود و فقط کافی است اعداد داخل فیلتر ا طبق آموزش تغییر دهید.


3- شما می توانید طبق آموزش اعداد فیلتر را تغییر دهید و احتمال موفقیت خود را به بالای 90 درصد برسانید. لازم به ذکر است هرچقدر فیلتر سختگیرانه تنظیم شود احتمال موفقیت خیلی بالا می رود و تعداد سهم هایی که در یک یا چند روز شکار می کند کمتر می شود.

تنظیمات فیلتر بورس


4- طبق تنظیمات ما هر روز دو یا سه سهم شکار می شود و احتمال موفقیت بالای 80 درصد است. این را بدانید در دنیا بورس و سرمایه گذاری هیچ روشی 100 درصد نیست و اگر شخصی گفت روش من 100 درصد است یا فیلتر من تضمینی است یک دروغ بزرگ گفته است.


5- فیلترها و روش های نوسانگیری زمانی بهتر عمل می کنند که تعداد اشخاص کمی از آن اطلاع داشته باشند ولی این فیلتر با توجه به تغییر پارامترها هیچ وقت از کار نمی افتد و اگر هم عمومی شود حتی بهتر عمل می کند و افراد زیادی همراه شما خرید را انجام می دهند و سهم به صورت شارپی بالا می رود.


6- فیلتر استریکلی الگوی است که هر سهم که به صورت واقعی می خواهد رشد کند این مسیر را طی می کند.


7- فقط شما کافی است در ماه چهار سهم شکار کنید و ضریب موفقیت را حدود 75 درصد در نظر بگیرید پس 3 سهم شما سود می دهد و یکی ضرر می کند. در کل دو سهم شما سود کرده و اگر هر کدام حداقل سه درصد سود بدهند شما به نتیجه ی مورد نظر می رسید. توجه کنید من حداقل های واقعی را در نظر میگیرم و آلان مثال بالا نیست که همه ی شرایط ایده آل باشد. زندگی واقعی است و هر احتمالی وجود دارد.

فیلتر پولساز بورس


8- فیلتر استریکلی مانند یک غذا می ماند وقتی شخصی غذای یک رستوران را می خورد میداند مواد تشکیل دهنده ی آن چیست ولی میزان ترکیب مواد و روش پخت را نمیداند ، شاید شما کمی فیلتر نویسی بلد باشید ولی نمی دانید ترکیب این چند پارامتر و تنظیم آنها طبق آموزش نتایج شگفت انگیزی می دهد. مثلا خیلی ها از اندیکاتور ایچیموکو میلیاردی سود می کنند ولی شما نمی توانید چون نکات و تنظیمات آن با توجه به بازار ایران را بلد نیستید. هرچند این فیلتر از هیچ اندیکاتوری کمک نمی گیرد.


دوست عزیز شما می توانید فیلتر استریکلی همراه با آموزش تنطیمات اعداد آن و روش استفاده ی آن را خریداری نمایید و به راحتی ثروت خود را چندین برابر نمایید و به آرزوهای خود برسید.

دوست عزیز من برای این روش تلاش زیادی کرده ام و آن را در اختیار شما قرار می دهم با خرید آن شما فقط حق استفاده ی آن را پیدا می کنید و مالک آن نمی شوید و نمی توانید آن را در اختیار دیگران قرار دهید ، اگر این اقدام را هر کسی انجام دهد مبلغی که از آن کسب می نماید حرام است چون حق مالکیت فکری این اثر مربوط به شخص بنده است.

برای خرید اینجا را کلیک کنید.

11 راه ساده برای تقویت فن بیان


۱۱ راه ساده برای تقویت فن بیان

 

راز افرادی که در ارتباط برقرار کردن مهارت دارند، چیست؟ همه‌چیز به رساندن پیام مربوط است. در ادامه‌ی این مقاله یاد می گیریم چگونه فن بیان‌مان را تقویت کنیم و واضح‌تر صحبت کنیم. مدیران کسب‌وکار به ارتباطات اهمیت زیادی می دهند. اگر می خواهید ارتباطات مؤثری برقرار کنید، تسلط بر آنچه لازم است بگویید و چگونگی بیان آن، فاکتورهای مهمی هستند. هرچند یکی از عناصر ارتباط کلامی معمولا اهمیت بیش تری دارد، شیوه ی صحبت کردن. ۱۱ راه زیر در زمینه تقویت فن بیان به شما کمک می‌کند.

 


اهمیت نفوذ کلام و فن بیان در زندگی

فن بیان و سخنرانی چیزهایی نیستند که این روزها مد شده باشد!‌ برخلاف تصور بعضی‌ها که فکر می‌کنند چند سالی بیشتر نیست که آدم‌ها برای به کرسی نشاندن حرفشان خوب صحبت کردن را آموخته‌اند، اهمیت نفود کلام از همان روزهای اول که بشر به توانایی حرف زدن دست یافت، احساس شد.

هرچند سخنرانی به همان سرعت به مفهومی که امروز می‌شناسیم تبدیل نشد. اولین کتابی که با جزئیات درمورد سخنرانی و آموزش آن پرداخته است به ۴۵۰۰ سال پیش برمی‌گردد. البته بیشتر تکنیک‌هایی که امروزه درمورد هنر نفوذ کلام و قانع کردن دیگران می‌دانیم به ارسطو، فیلسوف یونانی قرن سوم پیش از میلاد برمی‌گردد. نکته‌ی جالب در آموزش‌های ارسطو این است که تاریخ انقضای آنها نگذشته است و سخنرانان معروفی مانند جان اف کندی و مارتین لوتر کینگ هم از تکنیک‌های مشابهی برای افزایش نفوذ کلام خود استفاده می‌کرده‌اند و این نکات هنوز هم این روزها کاربرد دارند و قدیمی نشده‌اند.

اما اصلا چرا باید نفوذ کلام بیاموزیم؟ حداقل به این ۳ دلیل هرکسی باید تا حدی با فنون سخنرانی و نفوذ کلام آشنایی داشته باشد:

  1. تقریبا هر کسی در زندگی‌اش در شرایطی قرار می‌گیرد که باید برای جمعی صحبت کند، بخواهد از عقایدش دفاع کند یا لازم باشد کسی را متقاعد کند. پس بهتر است خودمان را برای آن روز آماده کنیم.
  2. کارمندان با هر سمتی که داشته باشند، بر اساس توانایی سخنرانی در جمعو مهارت‌های ارتباطی به عنوان یکی از مهمترین مهارت‌هایی که باید کسب کنند رتبه بندی می‌شوند و پیشرفت می‌کنند.
  3. نفوذ کلام و توانایی متقاعد کردن دیگران با هر موقعیت اجتماعی که داشته باشید می‌تواند در کار شما، در زندگی‌تان یا حتی در دنیا تغییرات بزرگی ایجاد کند.

همه ی ما تا به‌حال با افرادی سَر  و  کار داشته ایم که صدای شان خیلی گوش خراش، نازک یا مصنوعی بوده است. صحبت کردن بعضی افراد آنقدر ناخوشآیند است که پیام گفته‌شده را کاملا خراب می کند. شما در چند قدم می توانید کیفیت، لحن، حالت بیان و صدای تان را بهتر کنید. فقط به دانستن چند فوت‌و‌فن ساده و تمرین آنها نیاز دارید. از فرصت استفاده کنید تا صدای تان، توانایی متقاعد کردن افراد و تعهدتان به متنی که می خوانید را تقویت کنید. این یعنی کسب‌وکار و میزان رضایت مشتری  های‌تان ارتقا می یابد و خدمات شما را بیشتر به دیگران توصیه می کنند. حتی با اینکار می‌توانید سخنرانی حیرت‌انگیزی داشته باشید.

۱. شمرده صحبت کنید

واضح صحبت کردن - تقویت قدرت بیان

با هر صدا و سرعتی که صحبت می کنید، «وضوح» کلید موفقیت‌تان است. شنونده باید قادر باشد تمام کلمات را بشنود، بنابراین هر عبارت مبهمی می تواند این وضوح را از بین ببرد. درست صحبت کردن را با تلفظ و ادای صحیح کلمات تمرین کنید. کِیتی شوارتز، مدیر شرکت دورام، در کارگاهی که با موضوع بهبود مهارت سخنرانی و تقویت فن بیان برای کسب‌وکار در کالیفرنیای شمالی برگزار شد، به نکته‌ی مهمی اشاره کرده است: «یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید تا وضوح کلام تان را بیشتر کنید، کم کردن سرعت است.» افراد وقتی نگران هستند یا درباره ی آنچه می‌گویند تردید دارند، تمایل دارند سریع صحبت کنند. همچنین او می گوید: «شمرده صحبت کردن نه‌تنها فهم شنونده را از صحبت‌های شما تقویت می‌کند، بلکه باعث می شود مطمئن و آرام به نظر برسید.» معیاری خوب وجود دارد تا کیفیتِ سرعت صحبت‌تان را ارزیابی کنید، فرض کنید که شماره  تلفنی را می‌خوانید، فردی که گوشش با شماست، باید بتواند آن را یادداشت کند. برای تمرین سرعتِ گفتار، رشته ی بلندی از اعداد را بخوانید و حین انجام این کار آنها را در هوا یادداشت کنید. این تکنیک برای رسیدن به ضرب آهنگی عالی است و اینگونه می‌توانید نفوذ کلام داشته باشید.


۲. با اعتمادبه‌نفس صحبت کنید

 

متأسفانه باید بگویم کسی به ادامه ی این سخنرانی گوش نمی کند. این مثال نشان می دهد که چگونه نداشتن اعتمادبه‌نفس به همه‌چیز لطمه می‌زند، مخصوصا به صدای‌تان.

احساس کنید حرفی که می‌زنید، متعلق به خودتان است. با تمام اعتمادبه‌نفسی که در دنیا وجود دارد، صحبت کنید. فرض کنید می خواهید با کاراته‌بازی، تعدادی بلوک محکم را بشکنید. اندکی تردید باعث می شود به جای بلوک ها دست‌های شما بشکنند.


۳. به چیزی که می‌گویید اعتقاد داشته باشید

نکته ی قبل در مورد اعتمادبه‌نفس موقع صحبت کردن بود و این نکته درمورد ارتباطی است که شما با موضوعی که درمورد آن صحبت می‌کنید برقرار کرده‌اید: باید خودتان چیزی که می‌گویید را باور داشته باشید.

وقتی با اشتیاق صحبت می کنید، مردم تفاوت را حس می کنند. شاید این نکته‌، بسیار لطیف و کمی نامحسوس باشد اما در حقیقت وقتی در متن تان طنین انداز شود، صدای تان قابل باور تر و متقاعد کننده تر به نظر خواهد رسید و این یکی از راه‌های تقویت قدرت بیان است.

۴. خودپرستی را کنار بگذارید

تقویت فن بیان - یادگرفتن از دیگران

مایک تایسون می گوید:

باید در زندگی فروتن باشید، اگر فروتن نباشید، زندگی شما را فروتن می کند.

برای تقویت این مورد می توانید خودتان را با افرادی احاطه کنید که بهتر از شما هستند. می توانید از هم جواری با آنها درس‌های زیادی یاد بگیرید که از روش های دیگر، آموختن این درس‌ها امکان پذیر نیست و مهارت تان را ارتقا دهید. در کلاس ها و کارگاه هایی شرکت کنید که از افرادی تشکیل شده است که در حرفه شان از شما بهتر هستند. به تجربیات شان گوش کنید، ممکن است سخت باشد اما قطعا به بهتر شدن تان کمک می کند.

۵. با صدای تان با ملایمت رفتار کنید

ملایمت - تقویت قدرت بیان

برخلاف یک نوازنده ی گیتار، پیانو یا طبل، هنگام سخنرانی، ابزار کار شما بدن تان است. ببینید چطور نوازنده های حرفه ای از آلات موسیقی شان نگهداری می کنند. باوسواس آن را تمیز، از آن محافظت، قطعات شکسته اش را تعمیر و در جای خوب و راحتی از آن نگه‌داری می کنند.

شما چطور با ابزار کارتان رفتار می کنید؟ برای نگه‌داری، مراقبت و حفاظت از طراوتش چه کارهایی انجام می دهید؟

برای حفاظت از صدای تان این نکات را رعایت کنید:

نفس عمیق بکشید و با استفاده از الگوهای تنفسیِ مناسب، گام اول را در این راه محکم بردارید. کیت دِوُر، مؤسس توتال وُیس، می گوید: «اگر به‌جای تنفسِ عمیق شکمی، از راه سینه و سطحی تنفس صحیح داشته باشید، صدای تان ضعیف تر و وحشت‌زده به‌نظر می‌رسد، همچنین این کار می تواند باعث کشش غیرضروری تارهای صوتی تان شود. وقتی اضطراب و استرس دارید یا وحشت زده هستید شاید کمی سخت باشد یادتان بماند نفس عمیق بکشید، اما نفس‌های آرام، عمق صدای تان را بهبود می بخشد و به شما کمک می کند مطمئن تر به نظر برسید.»

حتما با فواید نوشیدن آب آشنا هستید. زیاد آب بنوشید. دِوُر می گوید: «سیراب نگه داشتن بدن به کیفیت صدای تان کمک بسیاری می کند.» اگر در طول روز قهوه، نوشابه یا نوشیدنی های الکی بنوشید، ممکن است تارهای صوتی تان رطوبت لازم برای تولید بهترین صدای ممکن را نداشته باشند. همچنین او می گوید: «تارهای صوتی باید انعطاف پذیری خوبی باشند، چون با سرعت زیادی می‌لرزند.» تارهای صوتی زنان به طور متوسط ۲۰۰ بار در ثانیه می لرزند، این عدد برای مردان حدود ۱۲۰ بار در ثانیه است. با هر وعده ی غذایی، آب بنوشید. یک بطری کوچک آب را پر کنید و مرتب از آن کم کم بنوشید. شاید این مقدار آب زیاد به نظر برسد اما باید بدانید اغلب مردم کم تر از حد مورد نیازشان آب می نوشند.

از فریاد زدن پرهیز کنید. شوارتز می گوید: «عاشقِ فریاد زدن برای تشویق تیم مورد علاقه تان هستید؟ باید بگویم قطعا این کار برای تارهای صوتی تان خوب نیست.» فریاد زدن می تواند باعث کشیده شدن آنها شود و صحبت کردن را برای تان مشکل کند. در بدترین حالت، فریاد زدن می تواند به گره های صوتی و برآمدگیِ تارهای صوتی منجر شود.

حداقل ۷ ساعت در شب بخوابید. یک صدای خسته، بد به‌نظر خواهد رسید. همچنین خستگی برای صدای‌تان مضر است.

زمزمه نکنید. این کار برای صدای تان مشکل ایجاد می‌کند و باعث کشیدگی تارهای صوتی تان می شود.

۶. حواس‌تان به وضع نشستن یا ایستادن تان باشد

دِوُر اعتقاد دارد طرز نشستن یا ایستادن هم می تواند سخنرانی شما را تحت‌تأثیر قرار بدهد. صاف ایستادن یا نشستن به شما اجازه می دهد به خوبی نفس بکشید و صدای‌تان قدرت نفوذ بیشتری داشته باشد. کمی تکان دادن سر هم می تواند مفید باشد. اگر چانه تان را بالا ببرید و سرتان را کمی کج کنید، می توانید طنینِ صدای تان را کم کنید و در نتیجه صدای تان شفاف تر به گوش برسد. او می گوید: «اگر شانه های تان به هم نزدیک باشد و به سمت سرتان قوز داشته باشد، بخش بزرگی از قدرت بالقوه ی صدای خود را از دست می دهید.»


 

۷. مراقب زیر و بَم صدای‌تان باشید

شوارتز می گوید: «معمولا صداهایی با شیب زیاد یا خیلی زیر، به دلیل اضطراب یا عدم اطمینان گوینده به وجود می آیند.» استفاده  از شیب صحیحِ صدا به شما کمک می کند ارتباطات بهتری برقرار کنید. می توانید بهترین اوج صدای‌تان را با گفتن «آ-ها» پیدا کنید (همان عبارتی که به جای «بله» در جواب یک دوست می گویید). شوارتز اعتقاد دارد که اوج صدای تان در هنگام صحبت کردن باید با «آ» همخوانی داشته باشد.

۸. خودتان را آماده کنید

تقویت فن بیان - تمرین صحبت کردن

شاید باورتان نشود اما یک قهرمان دویِ سرعت المپیک، قبل از اینکه سعی کند رکورد دنیا را جا به جا کند، حداقل ۳ ساعت را صرف گرم کردن تمام اعضای بدنش می کند. راستش را بخواهید من به جایی رسیده ام که قبل از پیاده روی حتما باید بدنم را گرم کنم، وگرنه عضلات پشت پایم به شدت درد می گیرند.

داشتن آمادگی یک ضرورت است. برای تقویت قدرت بیان تان هر روز صبح را با گرم کردن صدای تان شروع کنید. عضلات صورت تان را بکشید. برنامه های تان را به ترتیب اجرا کنید. یکی از تمرین‌هایی که برای گرم کردن تارهای صوتی می توانید انجام دهید ارتعاش لب‌ها با عبور هوا از بین آنهاست (برای آشنایی با این تمرین ویدئوهای Lip Roll را در اینترنت جستجو کنید.) ماهیچه‌های گردن تان را شُل کنید. تمرین های تنفسی تان را انجام دهید. حتی اگر زمانی برای گرم کردن صدای تان صرف نمی کنید، هر روز صبح ۵ دقیقه را به آماده کردن صدای‌تان اختصاص دهید. این تکنیک برای صدای تان به‌طور شگفت انگیزی خوب و برای سلامتی‌تان مفید است. اگر هنوز فکر می کنید این ترفند احمقانه است، توجه داشته باشید «سلین دیون» که سال‌ها در زمینه ی خوانندگی تجربه دارد و در کارش بسیار موفق است هنوز هم، هر روز صبح را با این تمرین های پایه‌‌ای آغاز می کند.

۹. «بدون آمادگی خواندن» را شروع کنید

در موسیقی، به توانایی خواندن یک برگه ی موسیقی (که تا به حال آن را ندیده اید) و نواختن آن به وسیله ی آلت موسیقی، «بداهه‌نوازی» می گویند.

برای سخنرانی های طولانی یا پروژه های بزرگ مثل صداگذاری کتاب های صوتی یا ویدئوهای آموزشی، ممکن است وقت تان برای چندین‌بار روخوانی متن، قبل از شروع کار تلف شود، بدون اینکه نیازی به این کار باشد. به جای آن می‌توانید تمرین کنید هنگامی که برای بار اول متنی را می‌خوانید، آن را خوب بیان کنید. ممکن است مدتی طول بکشد تا دهان و چشم های‌تان هماهنگ شوند اما این مهارت به‌خوبی با گام بعدی که از آن صحبت خواهیم کرد در ارتباط است.

۱۰. تمرین کنید

برای تقویت قدرت بیان باید تمرین کنید. با اینکه دیگران بارها و بارها اهمیت تمرین کردن را برای نتیجه دادن کارها توضیح داده‌اند، ما هم در مورد آن صحبت می کنیم. بهترین هنرمندان دوبله می توانند هزاران کلمه را بدون ارتکاب اشتباه بیان کنند، اما برای به‌دست آوردن این مهارت، سال‌ها زمان لازم است. تمرین باعث از بین بردن نواقص می شود و صداپیشه ها از این راه به موفقیت می‌رسند.

خیلی‌زود روی غلتک می افتید و خواندن و گفتارتان به‌هم‌ پیوسته و بدون اشتباه می شود. به این ترتیب در وقت تان صرفه جویی، در کارتان پیشرفت و از مهارت تان سود کسب می‌کنید و قدرت نفوذ کلام‌تان را بالا می‌برید.

۱۱. آرام باشید

شاید این آخرین نکته باشد اما مهم ترین مسئله است. چرا؟ چون اگر تازه کار هستید، هر یک از سخنرانی ها یا آزمون ها می‌تواند برای تان به آخرین‌شان هم تبدیل شود. پس همه چیز به این چنددقیقه یا حتی چندثانیه بستگی دارد و این موضوع می تواند شما را نگران کند. عمیق نفس بکشید و لبخندی بزنید (که می توانید صدایش را از طریق بلندگو بشنوید). به توانایی های خودتان اعتماد داشته باشید و بدانید فرقی ندارد چه اتفاقی می افتد، مهم این است که شما به بهترین شکل تلاش کرده اید.

 

منبع: چطور

انواع روش های تدریس نوین و خلاقانه


انواع روش های تدریس نوین و خلاقانه

برای این‌که بتوانید به مدرسی حرفه‌ای تبدیل شوید تا دیگران از آموزش‌های شما لذت ببرند، قبل از هر کاری لازم است ابتدا روش و سبک خود را انتخاب کنید و بر اساس آن پیش بروید.

به همین دلیل در این مقاله به بیان روش‌هایی برای آموزش دادن به دیگران پرداخته‌ایم.

1)روش حفظ و تکرار

این روش همان روش تدریس قدیمی است که مدرس، درس را آموزش می‌دهد و مخاطب باید آن مطالب را به اندازه‌ای تکرار کند تا حفظ شود. لازم است مدرس در این روش تجربه بالایی داشته باشد تا بتواند دیگران را وادار به تمرین و تکرار کند.

نکته‌ای که در این روش اهمیت دارد این است که تکرار مطالب به مرور زمان حافظه و یادگیری فرد را تقویت می‌کند.

البته در این روش ارتباط ضعیفی بین مدرس و شاگرد برقرار می‌شود و هیچ خبری از رابطه دوستانه، خلاقیت و نوآوری نیست. مدرس نیز به تفاوت‌ها و علایق فردی شاگردان خود توجه چندانی ندارد و تنها او در کلاس فعال و گوینده است و دیگران هیچ فعالیتی ندارند.

تنها هدف این روش ارائه و انتقال اطلاعات و دانسته‌های مدرس به مخاطبان است. بیشتر مدرسان از این روش در تدریس خود استفاده می‌کنند و اگر از مخاطبان‌شان بپرسید در کلاس‌های آن‌ها هیچ‌گونه جذابیتی وجود ندارد.

2)انواع روش های تدریس : روش سخنرانی

روش سخنرانی یکی از روش‌های رایج و متداول در تدریس است. این روش را آموزش مستقیم نیز می‌گویند.

کاسوپ این روش را این‌گونه معرفی کرده است: «در آموزش مستقیم مدرس به شیوه چهره به چهره مهارت‌هایی که باید آموزش داده شود را به مخاطب خود می‌گوید، نشان می‌دهد، سرمشق می‌دهد، به نمایش می‌گذارد و می‌آموزد. در این روش، عنصر کلیدی معلم است. زیرا او مسئول یادگیری است و درس را رهبری می‌کند.»

این روش نیز مانند روش تکرار و حفظ، روشی قدیمی است که در آن مدرس تمام مطالب لازم را آموزش داده و مخاطب تنها باید به مطالب بیان شده گوش دهد و یادداشت‌برداری کند.

نکته مهم

روش سخنرانی مخصوص کلاس‌های پر جمعیت است و روشی است که در آن می‌توان احساسات و علایق افراد را بر انگیخت. از همه مهم‌تر نیز برخلاف روش تکرار و حفظ که رابطه‌ای بین مدرس و مخاطب برقرار نمی‌شود، در این روش مدرس می‌تواند از تجربه‌های شخصی خود صحبت کند و رابطه خوبی با مخاطب برقرار کند.

شباهت با روش حفظ و تکرار

در این روش نیز مدرس تنها فرد فعال در کلاس بوده و مخاطب غیر فعال است و فقط به صحبت‌ها گوش می‌دهد.

پیشنهاد نمی‌شود که این روش تدریس را انتخاب کنید، زیرا نمی‌توانید در تمام طول صحبت توجه مخاطب را تنها با صحبت کردن و سخنرانی جلب کنید. مگر این‌که هدفی جز بیان آن‌چه که لازم است نداشته باشید و درک مخاطب برای‌تان اهمیت چندانی نداشته باشد.

مراحل روش سخنرانی

برای این‌که بتوانید از این روش به درستی استفاده کنید، باید به مراحل زیر توجه کنید:

  1. در مرحله اول باید به عنوان مدرس در مخاطب خود انگیزه لازم برای گوش دادن به صحبت‌های‌تان را ایجاد کنید.
  2. سپس در مرحله دوم لازم است متن سخنرانی خود را با استفاده از ترفندهای جلب‌توجه مخاطب، ارائه دهید. به گونه‌ای که شنوندگان را با خود درگیر کنید و از امکانات، تجهیزات و ابزارهای موجود استفاده کنید. 
  3. در پایان سخنرانی خود نیز مطالب را جمع‌بندی و نتیجه‌گیری کنید تا مخاطب بتواند با دست پر از کلاس خارج شود.

3)انواع روش های تدریس : روش بحث گروهی

روش بحث گروهی، گفت‌گویی است نظام‌بندی شده درباره موضوعی خاص که طرفین برای صحبت در مورد آن موضوع علاقه‌مند هستند.

در این روش تدریس، افراد در مورد مسائل مختلف و موضوعات روز با یکدیگر صحبت کرده و به راحتی می‌توانند از عقاید و تجربیات یکدیگر استفاده کنند. در این نوع تدریس، روند آموزش بهتر و سریع‌تر طی می‌شود.

فواید استفاده از این روش را بشناسید

اگر این روش تدریس را انتخاب کنید، باعث می‌شود تا افراد

  • ارتباط بهتری با یکدیگر برقرار کنند،
  • در بحث‌ها مشارکت کنند و فعال باشند،
  • اعتماد به نفس‌شان افزایش پیدا کند،
  • روش بحث کردن با یکدیگر را بیاموزند،
  • توانایی استدلال پیدا کنند،
  • بتوانند نظرات و پیشنهادات خود را کنترل شده بیان کنند،
  • انتقادپذیر باشند،
  • یکدیگر را قضاوت نکنند و مورد تمسخر قرار ندهند،
  • و… .

مشکلات روش تدریس گروهی

این روش نیز مانند دیگر روش‌ها مشکلات خاص خود را دارد:

  • شما نمی‌توانید در کلاس‌های پر جمعیت از این روش استفاده کنید،
  • باید افراد را به خوبی بشناسید و از خصوصیات اخلاقی آن‌ها آگاه باشید،
  • باید مشکل زمان را در نظر بگیرید تا کلاس با بحث‌های دیگران طولانی و خسته‌کننده نشود،
  • باید بتوانید از ایجاد درگیری به دلیل اختلاف نظرها جلوگیری کنید،
  • باید به گونه‌ای کلاس را مدیریت کنید تا بتوانید مطالبی که قصد بیان‌شان را دارید، تمام کنید.

مراحل روش تدریس گروهی

برای استفاده از این روش باید مراحل زیر را بیاموزید و استفاده کنید:

  1. انگیزه لازم برای بحث گروهی ایجاد کنید (در صورت امکان می‌توانید از افراد دیگری در کنار خود استفاده کنید)،
  2. شروع بحث را تمرین کنید. در این مرحله باید موضوعی مبهم یا واضح را در بین مخاطبان‌تان مطرح کنید و به آن‌ها فرصتی برای فکر کردن بدهید تا بتوانند به موضوع مورد بحث به درستی واکنش نشان دهند،
  3. باید بتوانید هدایت بحث را به عهده بگیرید. به عنوان مدرس باید تعیین کنید که ابتدا چه کسی شروع به صحبت کند و برای میزان صحبت او زمان محدودی را قرار دهید. سپس باید مراقب صحبت کردن فرد باشید تا موضوع را به بن‌بست یا بی‌راهه نبرد. باید این توانایی را داشته باشید که از بروز هر اتفاقی جلوگیری کنید،
  4. در نهایت نیز تمام مطالب بیان شده در کلاس را جمع‌بندی کنید (چه صحبت‌های خودتان و چه صحبت‌‌های دیگران). با این کار ذهن افراد از پراکندگی نجات پیدا می‌کند.

4)انواع روش های تدریس : روش تدریس مشارکتی

یکی از مهم‌ترین روش‌هایی که باعث ایجاد تعامل بین افراد حاضر در کلاس می‌شود، روش تدریس مشارکتی است. اگر بتوانید به عنوان یک مدرس به خوبی از این روش استفاده کنید، بدون شک در نظر مخاطبان‌تان کلاسی جذاب و پر شور خواهید داشت.

مخاطبان شما در این‌گونه کلاس‌ها احساس آرامش و راحتی می‌کنند، زیرا می‌دانند که اجازه دارند به راحتی نظر خود را بیان کنند، سوال بپرسند و حتی اگر مخالفتی هم دارند بیان کنند.

برای تعریف دقیق این روش باید بگوییم که در روش مشارکتی افراد در گروه‌های کوچک برای رسیدن به یک هدف خاص و مشخص با یکدیگر همکاری کرده و در قبال خود و دیگران مسئولیت‌های شفاف و واضحی دارند.

فواید استفاده از این روش

در این روش افراد به خوبی می‌توانند با استفاده از تعامل با یکدیگر:

  • مهارت‌های اجتماعی خود را افزایش دهند،
  • علایق یکدیگر را بشناسند،
  • با یکدیگر صادقانه رفتار کنند،
  • به اطرافیان‌شان اعتماد کنند،
  • تفکر نقادانه را بیاموزند،
  • مسئولیت‌پذیر باشند،
  • تقسیم کار و کار گروهی را بیاموزند،
  • به یادگیری بیش از قبل علاقه‌مند شوند.
  • و… .

نکات مهم

اگر دوست دارید از این روش تدریس استفاده کنید، حتما به نکات زیر توجه کنید:

  • برای همه افراد گروه فرصت‌های مساوی ایجاد کنید.
  • افرادی که از نظر اخلاقی به یکدیگر شبیه هستند را در یک گروه قرار دهید.
  • برای موفقیت گروه‌ها پاداش در نظر بگیرید.
  • اعضای گروه را بین 2 تا 4 نفر انتخاب کنید.
  • مراقب مسئولیت‌پذیری افراد باشید.

منبع:memariezendegi.com

9 نکته حساس برای تربیت فرزند چیست؟


9 نکته حساس برای تربیت فرزند چیست؟

به کارگیری نکات تربیتی فرزندان توسط والدین در سنین مختلف رشدی از اهمیت زیادی برخوردار است. اما نکات کلی تربیت فرزند در برخورد با کودکان وجود دارد که در هر سن و سالی باید رعایت شود. در ادامه به 9 نکته حساس تربیتی اشاره کرده‌ایم.

 

1- برای فرزند خود منبع امنیت و اطمینان باشید

یکی از اولین نیازهای هیجانی فرزندان کسب حس امنیت و اطمینان است. در واقع کودکان در اولین مرحله از زندگی خود با چالش اعتماد در برابر بی اعتمادی روبه‌رو هستند. آن‌ها از همان دوران نوزادی از رفتارهای والدین تاثیر می‌پذیرند و اگر در محیط پرتنش یا عصبی قرار بگیرند احساس عدم امنیت، بی اعتمادی و در نهایت سبک دلبستگی ناایمن را شکل می‌دهند. این امر می‌تواند در روابط بعدی آن‌ها با سایر افراد تاثیر بگذارد و دید کلی آن‌ها را نسبت به زندگی منفی کند. برای اینکه اعتماد کودک آسیب نبیند از رفتارهایی نظیر دروغ گفتن یا فریب دادن فرزندتان بپرهیزید. تلاش کنید به او نشان دهید در برابر تهدیدهای محیطی پیرامون در کنارش هستید و هیچ چیز مانع محبت و عشق شما نسبت به او نمی‌شود.

 

2- به کودک احترام بگذارید

نوع رفتار شما با فرزندتان در دوران کودکی؛ نقش بسزایی در پرورش اعتماد به نفس او خواهد داشت. رفتارهایی نظیر سرزنشگری، تحقیر و تنبیه نامناسب نیاز به احترام را در کودک ناکام کرده و باعث لطمه دیدن اعتماد به نفس او می‌شوند. در نتیجه تلاش کنید از همان ابتدا در گفت‌وگو با کودک ادبیات محترمانه‌ای داشته باشید و هرگز این طور نپندارید که کودک توهین‌ها را جدی نمی‌گیرد. رفتارهای ساده‌ای نظیر سلام کردن به فرزندتان در بدو ورود به خانه و صدا زدن او با صفات پسندیده می‌تواند تاثیر بسیار پررنگی در پرورش عزت نفس کودک بگذارد. همچنین هنگامی که کودک متوجه احترام والدین نسبت به خود می‌شود بیشتر به حرف‌های شما گوش می‌کند و او نیز در تلاش برای نوعی احترام متقابل است.

 

3- به علایق کودک توجه کنید

بسیاری از پدر و مادرها در جنبه‌های مختلف زندگی نظیر پرکردن اوقات فراغت کودک بیش از آنکه به علاقه مندی‌های فرزندشان توجه نمایند گزینه‌هایی را انتخاب می‌کنند که خود در گذشته مشتاق انتخاب آن‌ها بودند. در حالی که ممکن است کودکان علایق و سلایق منحصر به فرد و بسیار متفاوتی نسبت به شما داشته باشند. نادیده گیری این علایق می‌تواند باعث شود که آن‌ها در آینده سطح رضایتمندی پایین‌تری از زندگی داشته باشند و فرصت کشف استعدادهای خود را از دست بدهند.

4- اخلاقیات را متناسب با سطح رشدی کودک آموزش دهید

برای اینکه فرزندتان در آینده شخصیتی متعالی داشته باشد نیازمند این است که از کودکی در مورد مفاهیم اخلاقی آموزش ببیند. با این حال بسیار اهمیت دارد که این آموزش‌ها متناسب با سن و سطح رشدی او باشد. والدینی که در سنین بسیار پایین دائما کودک را به خاطر مفاهیم اخلاقی نظیر رعایت نکردن عدالت یا ادب مورد سرزنش قرار می‌دهند، ناخواسته منجر به پرورش احساس گناه شدید در کودک می‌شوند که در آینده می‌تواند او را در برابر مشکلاتی نظیر افسردگی و اضطراب مفرط آسیب پذیر کند. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که به زبان خود کودک با او حرف بزنید و مفاهیم اخلاقی را متناسب با ظرفیت روانی او در اختیارش قرار دهید.

 

5- برای تربیت فرزند خود از تشویق بیشتر از تنبیه استفاده نمایید

مطالعات یادگیری در مورد شکل گیری رفتار انسان همواره بر این اصل تاکید می‌کنند که تشویق‌ها نقش بسیار بیشتر و مهم‌تری نسبت به تنبیه ایفا می‌کنند چرا که در تنبیه؛ کودک از انجام یک رفتار بد منع می‌شود اما جایگزین مناسب آن را به درستی یاد نمی‌گیرد. در صورتی که در تشویق فرد رفتار درست را می‌آموزد و برای پیشرفت کردن در آن پاداش دریافت می‌کند.

6- به کودک نشان دهید که شکست بخشی از زندگی است

برخی از پدر و مادرها همواره در مورد موفقیت با فرزند خود صحبت می‌کنند. آن‌ها انتظار دارند که فرزندشان همیشه رو به پیشرفت باشد و در زندگی یک مسیر صعودی را طی کند. تاکید بیش از حد بر موفقیت و پیشرفت باعث می‌شود که بچه‌ها تصویر بسیار فاجعه باری را نسبت به شکست در ذهن خود شکل دهند و هنگام مواجهه با آن ندانند که باید چه رفتاری داشته باشند.

این امر آن‌ها را از نظر روانی آسیب پذیر کرده و می‌تواند در آینده زمینه ساز بسیاری از مشکلات شود. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که در کنار آموزش دادن در مورد ارزش پیشرفت و رشد توانایی‌ها از احتمال شکست نیز برای فرزندتان صحبت کنید و به او نشان دهید که هر انسانی ممکن است در زندگی با مشکلات روبه‌رو شود. آنچه اهمیت دارد این است که بتوانیم در برابر شکست ها مقاومت کرده و پشتکار خود را از دست ندهیم.

7- برای بزرگ شدن کودک عجله نکنید

برخی از پدر و مادرها می‌خواهند تمام فرصت‌ها و آرزوهای از دست رفته خود را از طریق کودکانشان محقق کنند. همین امر باعث می‌شود که کمتر به کودکی فرزندشان اهمیت داده و دائما به فکر بزرگ شدن او و دست یابی به اهداف از پیش تعیین شده باشند. همواره به یاد داشته باشید که کودکی یکی از مهم‌ترین دوره‌های زندگی هر انسانی است که اگر به درستی سپری نشود می‌تواند آینده فرزد را نیز تحت تاثیر قرار دهد. در نتیجه اجازه دهید فرزندتان از این مرحله از زندگی خود لذت ببرد و بی جهت او را برای دست یابی به موفقیت‌های مختلف تحت فشار نگذارید. اجازه دهید که او خود در مسیر زندگی پیش برود و علاقه مندی‌هایش را کشف کند.

8- در تربیت فرزند محبت نامشروط را فراموش نکنید

یکی از اصول تربیتی بسیار مهم در تربیت فرزند این است که هرگز ابراز علاقه و محبت خود را به موضوع خاصی گره نزنید. برای مثال هرگز به کودک نگویید "اگر درس نخوانی دیگر دوستت ندارم" یا "اگر این کار را بکنی دیگر مادر تو نیستم". این جملات تا حد زیادی به اعتماد کودک آسیب می‌زنند و او را درگیر اضطراب‌های مختلف می‌کنند. در نتیجه تلاش کنید به او نشان دهید گاهی اوقات از کارهای او ناراحت می‌شوید اما در همه حال به عنوان والدین دوستش دارید و طردش نمی‌کنید.

 

9- اجازه دهید کودک ناکامی را نیز تجربه کند

برخی از والدین به دلایلی نظیر اینکه خود دوران کودکی سختی داشته‌اند دلشان می‌خواهد همه چیز را برای کودک خود فراهم کنند و به اصطلاح اجازه ندهند که خاری در پای فرزندشان فرو برود! این در حالی است که از نظر روانشناسان تجربه کردن ناکامی یکی از نیازهای هیجانی انسان است. افرادی که در دوران کودکی هیچ گونه ناکامی یا سختی را تجربه نمی‌کنند و همواره همه کارهایشان توسط پدر و مادر رفع و رجوع می‌شود به مرور شخصیت ضعیفی را شکل می‌دهند که آمادگی مواجهه با هیچ سختی و دشواری را ندارد. این مسئله می‌تواند در نهایت به نوعی احساس بی کفایتی درونی بیانجامد و مشکلات متعددی را در بزرگسالی برای فرد ایجاد نماید. در نتیجه گاهی اجازه دهید کودک خود مسئولیت کارهایش را به عهده بگیرد و ناکامی و دشواری را نیز متناسب با سن خود بچشد.
تربیت فرزند موارد زیادی را در بر می گیرد؛ یکی دیگر از مهم ترین این موارد تربیت جنسی کودک است. 

چرا باید به نکات تربیت فرزند پایبند بود؟

كودک از همان ابتدا عشق، محبت و احترام را درک و آن را جستجو می‌كند. عدم پاسخ مناسب به نیاز كودک او را دچار سرخوردگی و نوعی بد رفتاری ناشی از برآورده نشدن نیازهای اساسی می‌كند. 9 نکته حساس برای تربیت فرزند، بیانگر نقش مهم والدین در رشد کودک و تقویت استعدادهای ذاتی اوست. در نتیجه آگاهی شما از چگونگی رفتار با کودکان و فرزندانتان در شکل گیری تیپ شخصیتی آن‌ها اهمیت دارد. شما نقش مهمی در چگونگی رویارویی فرزندتان با چالش‌های متناسب با هر مقطع رشدی ایفا می‌کنید. مشاوره کودک، به شما کمک می‌کند تا از نیازهای بنیادین فرزند خود در هر سنی آگاه شوید؛ عاملی که تضمین کننده شکل گیری ایمن دلبستگی در کودکان است.

 

منبع:honarehzendegi.com

آموزش صفر تا صد مقاله نویسی


مقاله، بخشی از نوشته محسوب می‌شود که نویسنده براساس تجربیات، نظرات شخصی و مشاهدات تجربی خود، به نگارش آن اقدام کرده و مقاله را براساس روند و پروسه گزینه‌های موردبحث، در بخش‌های مختلفی آورده است. مقالات براساس ساختار هدف نگارش در دسته های مختلفی همچون استدلالی، توصیفی، تحلیلی، اکتشافی، مروری و… دسته بندی میشوند. اما همه مقالات یک ساختار و استخوان بندی مشابه دارند. برای پذیریش مقاله شما در پلتفرم مورد نظرتان لازم است تا طبق اصول مقاله را نگارش کنید. در ادامه هر آنچه که باید درباره مقاله نویسی بدانید را شرح داده ایم.

مراحل مقاله نویسی

گام اول: انتخاب موضوع

اولین گام نوشتن یک مقاله خوب لازم است تا موضوع و عنوانی مناسب داشته باشید، عنوان شما باید دارای کلمات کلیدی پژوهش شما باشد، دغدغه شما برای انجام پژوهش را به خوبی نشان دهد و به خوبی محتوای مقاله را در چند کلمه نشان دهد.

نکات انتخاب موضوع مقاله

  • از خودتان بپرسید که آیا این موضوع و تحقیقاتی که برای آن انجام می‌دهید، کارایی لازم را برای رفع برخی مشکلات جامعه خواهد داشت؟ و آیا مخاطبانتان از نتایج زحمات شما بهره لازم را می‌برند؟
  • در انتخاب موضوع نیازسنجی کنید و به دنبال موضعاتی باشید که جدید و موردنیاز جوامع علمی و حتی بین رشته ای باشد، بنابراین ضروری است به‌دقت نیازهای همه حوزه‌ها را در علم یا رشته خود تحلیل کنید.
  • از کنار موضوعات به‌ظاهر ساده، عبور نکنید و آن‌ها را از زوایای مختلف بررسی نمائید.
  • شما میتوانید به مقالات قدیمی نگاه تازه تری داشته باشید، موضعات قدیمی را به چالش بکشید و پژوهش های جدید انجام دهید.
  • وجود ابهام در کارهای تحقیقاتی امری بدیهی و اجتناب‌ناپذیر است. بنابراین موضوعی را انتخاب کنید که در نهایت ابهام را رفع و مشکلی را حل کند.
  • کلمات کلیدی مورد نظر خود را در سایت هایی همچون Scopus یا Sciencedirect جستجو کنید تا موضوعات مشابه را پیدا کنید و از آن ها الهام بگیرید.

مرحله دوم: چکیده

چکیده یکی از مهمترین بخش های یک مقاله خوب استن و در واقع میتواند شناسه کار شما باشد، نبابراین باید ساختار درستی داشته باشد معمولا ساختار چکیده به شکل زیر است:

در یک جمله انگیزه و بیان مسئله داشته باشید و پس از آن هدف خود را از انجام پژوهش را در یک جمله بیان کنید. سپس در دو جمله، روش/رویه و در نهایت راهکارهای خود را بیان کنید. در یک جمله نیز آنچه که از این مقاله به دست آوردید را بیان کنید و در نهایت نتیجه گیری خود را بیان کنید. به طور کلی یک چکیده باید 250 کلمه باشد، اما این تعداد در ساختار پلتفرم های مختلف ممکن است متفاوت باشد.

پس از بخش چکیده شما کلمات کلیدی را مشاهده خواهید کرد که معمولا کلماتی که به مخاطب نشان میدهد که در این مقاله به چه مفاهیم پایه ای پرداخته شده است.

مرحله سوم: نوشتن مقدمه

یک مقدمه خوب دو وظیفه اصلی را برعهده دارد: 1- ایجاد انگیزه در مخاطب برای مطالعه ادامه مقاله 2- ایجاد یکی بینش و نگرش برای درباره هر آن چیزی که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

یک مقدمه خوب با یک پاراگراف جذاب آغاز میشود، شما باید به دنبال جملاتبی برای جذب مخاطب باشید، بنابراین بهتر است مسئله، حقیقت و یا حتی یک پرسش را در پاراگراف اول مطرح کنید. در این پاراگراف نقل قول، کلیشه و تعاریف را استفاده نکنید.

در پاراگراف دوم بهتر است مخاطب را به سمت مبانی نظری سوق دهید. شما در این مرحله ایده های کلی مقاله را با یک بیان ساده شرح دهید. و از سوالات کلیدی مربوط به مقاله خودتان استاده کنید و به آن ها پاسخ های کوتاه دهید.

در پاراگراف سوم باید فرضیه را بیان کنید. نظریه مهم‌ترین بخش یک کار پژوهشی را تشکیل می‌دهد که باید عبارت‌هایی در خصوص آن نوشته شود؛ زیرا کل پروژه قرار است حول محور این جملات بچرخد. جملاتی که وظیفه بیان فرضیه را برعهده دارند، خلاصه‌ای از ادعای اصلی تحقیق را به مخاطب القاء می‌کنند.

نکات مهم نوشتن مقدمه

  • استفاده از اطلاعات زمینه ای را محدود کنید ولی از موضوع اصلی نیز دور نشوید.
  • از ابهام و گزافه گویی بپرهیزید و مقدمه طولانی ننویسید.
  • نقشه راهی برای مخاطب بسازید تا به راحتی فرایند کار شما را بشناسد.
  • در مورد اصطلاحات کلیدی مرتبط با موضوع خود توضیح دهید، اما مواظب کلیشه گویی و تعمیم پذیری باشید که مقدمه شما را بی کیفیت خواهد کرد.

مرحله چهارم: روش تحقیق

توجه کنید که در فرمت برخی ژورنال‌های فارسی این بخش را تحت عنوان مواد و روش‌ها و در برخی ژورنال‌های انگلیسی Materials and Methods و یا Methodology نامیده‌اند؛ اما در همه ژورنال‌ها، در این بخش باید توضیح داده شود که از چه روش‌ها و آزمایش‌هایی استفاده شده و دلیل منطقی شما برای انتخاب این روش چیست.

این بخش را بهتر است با معرفی جامعه مورد مطالعه آغاز کنید. سپس به طور جامع شرح دهید که چه کسانی و با چه تعداد و با چه ویژگی‌هایی برای نمونه گیری انتخاب شده اند. نحوه تهیه مواد آزمایشی و یا شیوه نمونه‌گیری، نحوه اندازه‌گیری‌ها، ابزارهای مورد استفاده برای جمع‌آوری داده‌ها (مانند پرسشنامه، مصاحبه، مشاهده و غیره) و محاسبات انجام شده در بخش بعدی توضیح داده می‌شود.

روش تحلیل داده های آماری خود را شرح دهید و در نهایت اگر آژمایش حیوانی و یا انسانی داشتهاید نکات اخلاقی مطرح را بیان کنید.

مرحله پنجم: یافته ها و نتایج

یافته ها مهم ترین بخش از مقاله می باشد که بیشتر مورد توجه داوران مجله و محققینی است که با هدف انجام یک پژوهش مشابه، به مقاله شما مراجعه می کنند.

ساختار این بخش به شرح زیر است:

1- هدف پژوهش و تحقیق فعلی را مشخص کنید.

2- روش به کار برده شده در مقاله را بازگو کنید یا توسعه دهید.

3- توصیفی کلی از نتایج ارائه دهید.

4- از مخاطب دعوت کنید تا نگاهی به نتایج بیندازد.

5- گزارشی از نتایج کلیدی و ویژه ارائه کنید.

6- آن نتایج را با نتایج حاصل از دیگر پژوهش ها مقایسه کنید

7- آن نتایج را با پیش بینی هایتان از مدل مقایسه کنید.

8- مشکلان موجود در نتایج را بیان کنید

9- مفاهیم و استنباط های ممکن از نتایج را ارائه کنید.

مرحله ششم: نوشتن نتیجه گیری

نتیجه گیری کلی باید هنگام نوشتن مطالعه در نظر گرفته شود. در این بخش ، نویسنده باید بتواند نتیجه کلی تحقیق ، اهمیت آن و تفسیر آن از نتایج بدست آمده را به خواننده متن ارائه دهد.

همچنین می توانید نتایج خود را پاراگراف به پاراگراف بنویسید. جمله اول این بخش معمولاً کل کار را معرفی می کند و درنهایت به راهکار و هدف اصلی مقاله ختم میشود.

مرحله هفتم: نوشتن منابع

در این بخش ، نویسنده باید لیستی از تمام منابعی را که هنگام نوشتن مقاله ذکر کرده آماده کند و در انتهای مقاله خود قرار دهد. استفاده از هرگونه داده ، تصویر ، نمودار و غیره از دیگر مقالات علمی ، بدون ذکر نام وی در فهرست منابع ، نوعی دزدی ادبی محسوب می شود.

فرمت نگارش منابع درون متنی و پایانی با استفاده از ژورنال انتخابی شما ممکن است متفاوت باشد، بنابراین در ابتدا به این نکته توجه داشته باشید.

سعی کند از منابع معتبر استفاده کنید و حداقل 25 منبع داشته باشید و ترجیحا از منابع جدید استفاده کنید تا اعتبار پژوهشتان بالا رود.

منبع:sariasan.com


تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "معلم ها" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما